Boutersem Sportief

Notice: Undefined index: l in /home/wielmbe1/domains/wielersportteam.be/public_html/index.php on line 87

Nieuws

[22-01-2020] UITSLAG TOMBOLA

FIETS GIANT voor NR 686 !! Andere winnaars zijn : 362/5um62/745/473/34/149/44/121/65/701/2/234/69/202/537/88/24/57/679 , Bel 0498874960 voor 1/3 voor uw prijs !

[23-07-2012] DAMESWEDSTRIJDEN waren SUCCES !

De voor het eerst georganiseerde Dameswedstrijden waren succes met 43 nieuwelingen en 36 juniores in Grote Prijs VP CONSULTING en ereprijs MELBOTECH CT, spijtig dat bij de juniores Kamp v Vl Brabant Juniores ten val kwam en wensen haar spoedig herstel !
Wij mochten kamp v Nederland/Zuid Afrika/Luxemburg onder de deelneemster verwelkomen .
Wij danken seingevers uit Tienen/Heverlee en Budingen naast onze vaste seingevers van team !
De premies van 25 euro van NINA CARO modeaccesoires uit Aarschot vielen in de smaak alsook de originele bloemmen op fiets .
Alle deelneemsters kregen ook paar koerssokken twv 10 euro van VP CONSULTING

[24-06-2012] 3e/8e te JEUK en 15e te Londerzeel !

Dimitri Fauville behaalde mooie 3e plaats alwaar Donnay mooi 8e was te JEUK !
Te Londerzeel behaalde Daniels de 15e plaats op 140 deelnemers !

[21-06-2012] KNAPPE JEROEN HEYMANS , 5e te KEERBERGEN !

Jeroen Heymans bewees weer dat hij goed renner is maar spijtig genoeg bijna niet kan trainen om genoeg kilometers te hebben voor interclubs .
Jeroen was mee in eerste grote vlucht van 40 met 5 van MELBOTECH, wat toen gebeurde op 10 km of 2 ronden begreep ik niet op mn fiets rondtoerende te Keerbergen.
11 renners vormen nieuwe kopgroep met nu alleen Jeroen Heymans die zijn broer Jonas terug na zware knieoperaties en dadelijk goed in koers laat zien dat hij goed is !
De nochtans grote groep vertraagd en kopgroep rijd op vlakke omloop bijna 2 min voorop ? Blijkbaar kwam iedereen in groep trainen, maar ook niet meer, alleen Jens Frederickx en Tom Gaudaen waren bedrijvig tot km 100, Rob V Genechten ook maar reed lek .
De laatste 20 km kwamen dan toen peleton terug koerste en scheurde Terweduwe/Daniels/Jonas Heymans en Van Cauwenbergh in 2e groep en Terweduwe pakte nog prijs op 16e plaats net als Brandon 24e en Jonas Heymans 37e, Daniels spurtte niet.
Jeroen Heymans was goed tot /met spurt en eindigde na goede wedstrijd op 5e plaats ! Na 53 km fietsen keerde ik terug huiswaarts met gedachte dat er maar in zat dan de uitslagen v vandaag maar onthou dat ik enkele renners goed bezig heb gezien !

[20-06-2012] FAUVILLE redde eer met V Cauwenbergh in ARDENSE PIJL !

DIMITRI FAUVILLE redde eer en hoe in Ardense Pijl, de laatste 10 km ging Dimitri nog 3x in de aanval voor 4e plaats ! Dat koste wel goede uitslag daar hij stukgereden aan laatste kilometer begon maar goede prestatie !
Helemaal in begin ging V Guyse 50 kilometer met 4 voorop rijden wat daarna goede uitslag koste ! Hij koerste in zelfde streek 2e op dinsdag!
V Cauwenbergh presteerde niet slecht in 1e wedstrijd na 3 weken rust door val en miste goede vlucht en reed toch uit in 1e groep na kopgroep en was 1 vd 62 die uitreden en zorgde mee voor toch 9e plaats ploegklassement.
Terweduwe viel tegen en als hij had uitgereden was team top 5 geweest ! Kenny gaf aan de pers toe dat hij minder is door combinatie met school en we hopen dat Kenny doorbijt en ons goede uitslagen geeft va IWT Oetingen waar hij voor eigen deur koerst !
Wouter Daniels, in goede conditie moest ondervinden dat hij super renner is maar geen topklimmer,er zijn genoeg koersen die Wouter wel aankan om te scoren als renner in Belgie en in topcompetitie ! Kop op Wouter !
Pauwels en Solia bouwen aan betere conditie en moeten volhouden,Ardense Pijl was nog nooit wedstrijd waar team scoorde en tevens niet vergeten dat klimmer die we binnenhaalden vorige winter al 2 maand geleden stopte met koersen ! Daar kan team niks aan doen !
In topcompetitie staan we ook na Ardense Pijl 10e en met meerdere in indiv . Klassement,Omloop Nieuwsblad,Gr Pr Stad Geel, ploegentijdrit moeten wedstrijden zijn die onze renners liggen !

[20-06-2012] V GUYSE + V EYNDT KNAP te ROMSEE !

JARNO V GUYSE en SVEN V EYNDT presteerden knap in kopgroep van klimkoers te Romsee maar werden geflikt doordat gedubbelde renners nog in koers zaten en zo de winnaar wegmuisde op kousenvoeten, onze Jarno en Sven kwamen net te kort en dus 2e en 3e plaats ! ZEGE's MOETEN TOCH IS GAAN KOMEN !

[13-06-2012] STEUN MELBOTECH Cyclingteam

U bent uitgenodigd op 1e BARBEQUE met muziek en optredens van zangeres TAMARA op 22 Juli 2012 !
Aanvang BBQ va 16 uur in Feestzaal Boerenzaal te Kerkom Boutersem,Malendriesstraat, dit tgv dameswedstrijden"Grote prijzen VP CONSULTING" dezelfde dag om 14 uur : Nieuwelingen en 16 uur : Juniores .
Optredens Tamara om 18 uur en 19 uur !Alle info voor inschrijvingen bij kalender teams 22 Juli 2012 ! Dank bijvoorbaat !

[12-06-2012] ERG KNAPPE WOUTER DANIELS 2e in KAMP VH WAASLAND

Vreugde en verdriet lag voor MELBOTECH kort bijelkaar in Kamp vh Waasland !
Na 30 km wedstrijd plots een zware val met jawel 3 MELBOTECH renners: V GUYSE(Nekkwetsuur),DONNAY(Genaaid in UZ en verzorgd aan verscheidene wonden),VINCKE met schaafwonden.
Terwijl deze verzorgd werden zat halfweg wedstrijd Wouter Daniels in de juiste vlucht met 9 anderen,3 werden er op 5 km afgereden.
De Thriller kwam er met groep op 20 sec op 5 km vh einde maar slechts 7 renners kwamen op 1 km vh einde aansluiten, terwijl groep helemaal stil viel .
Rutger Roelandts startte de spurt op 400 meter vh einde en Wouter was dadelijk 1Meter achter toen hij reageerde en kwam terug op de streep tot halfweg fiets Roelandts en KNAP 2e PLAATS ! Bravo Wouter, doe zo verder !
Terwijl Daniels blonk op podium reden ok onze 2 veldrijders de wedstrijd uit op goeie minuut vd eersten maar spurten niet mee ! Bravo aan Uytdewillighen en Pauwels !
We wensen onze gevallen renners spoedig herstel !

[10-06-2012] TE KOOP: 2 crossfietsen Carbone M en crossframe Mt50 Alu

Team heeft 2 crossfietsen KREATOS CARBONE in teamkleuren maat M met ultegra en nieuwe wielen te koop , fietsen in erg goede staat !
Weg is weg !
Team heeft ook NIEUW Alu crossframe Mt 50 te koop in mooie kleur voor spotprijs !
Info: 0498/874960

[10-06-2012] SVEN VAN EYNDT NIEUWE KAMPIOEN VAN BELGIE AMATEURS KBWB !

Ja ja de volgende titel is binnen voor MELBOTECH Prorace CT met knappe BK titel Sven V Eyndt die er afvallingskoers van maakte met lange vlucht met 8 en dan laatste ronden met 3 voorop, hij klopte vlot andere 2 in de spurt voor BK titel amateurs en sven verzameld echt truien met ook reeds WK titel amateurs veldrijden,provinciale titel veldrijden de afgelopen maanden en provinciale titel op de weg ! DANK U SVEN voor uw doorzetting en prestaties ondanks slechte rug , sven is tot veel in staat zonder rugpijn, dus wij duimen dat pijnen mogen wegblijven ! Sven Vercammen was 22e na goede koers en was ook in de aanval !
Bij de masters C was David Blockx 6e en was mee in kopgroep maar kwam net iets te kort voor zege of podium ! Toch mooi !

© www.wielersportteam.be 2008-2010 - Sponsors - Disclaimer - Admin